SJP "Lekarz osoba, która zawodowo zajmuje się leczeniem"radius pisze:No, to się dokształć, bo akurat dr Hubert Czerniak ma wyksztalcenie medyczne i jest specjalistą chorób wewnętrznychPepex pisze:Pierwsze sprostowanie to nie lekarz.
Coś jeszcze dodać ? Czerniakowi za jego kłamstwa odebrano prawo wykonywania zawodu lekarza a więc zawodowo się tym zajmować nie może. Kumasz? Przestań więc forsować kłamliwe informacje.
Już Ci podaje fakty. Podam Ci je w stylu czerniaka.radius pisze: To może podasz jakieś fakty
"Czerniak to oszust bo to oszust".
Takie argumenty w idiotyzmach które opowiada czerniak do Ciebie przemawiają więc mówię Twoim językiem.
Co do dyskusji na pewne tematy. Wybacz. Szurowi nie da się wytłumaczyć, że łyka głupoty jak pelikan.
Nie zamierzam wiec prowadzić dalszej dyskusji na temat tego znachora, szarlatana i oszusta.
Moje komentarze skierowane są do osób, które przeczytać mogę Twoje fake newsyi przez przypadek doprowadzić swój stan zdrowia do pogorszenia przez te kretynizmy.
Widzisz, sugeruję też nie stosować słów znaczenia których nie znasz.
"Dokształcać - uzupełnić lub poszerzyć wykształcenie" SJP
Nie wiem w jaki sposób poszerzenie mojego wykształcenia ekonomicznego i medycznego miałoby mi pomóc w tym by uznać tego szarlatana za lekarza? (pytanie retoryczne)