Więc powtórzę:japitole pisze:Nie, zawsze mieszam
Spróbuj sam a się przekonasz.
Bardzo dobry pomysł.tomhas pisze:...
Zrobiłem nastaw cukrowy o pojemności 50l, w tym 12 kg cukru, z tym, że cukru nie rozpuściłem.
Koledze defacto zapewne chodziło o to że przy niskim procencie jesteśmy w stanie wyłapać więcej niuansów w destylacie, wychodzi wtedy jego smak bez palenia czy rozgrzewania gardła.tomhas pisze:Nie rozumiem po co do 20, nikt nie pije takiej wódki...
Spoko, domyślam się o co chodziło Defacto, tylko zastanawiam się po co, skoro pijemy od 40 w górę i to co wyłapię przy 20 przy 40 jest niewyczuwalne..Gacek pisze:Koledze defacto zapewne chodziło o to że przy niskim procencie jesteśmy w stanie wyłapać więcej niuansów w destylacie
I to chyba im lepiej robi ... następnym razem tak spróbuję !rastro pisze:bo grzybki mają przez dłuższą chwilę dostawy cukru tyle że w mniejszych ilościach.