3 tygodnie fermentacji nastawu i nic
-
- Posty: 4941
- Rejestracja: niedziela, 25 kwie 2010, 09:02
- Krótko o sobie: lubię cos sposocić, a potem to wypić( w doborowym towarzystwie)
- Ulubiony Alkohol: Chivas Regal, dobra psotka, czasem mineralka gazowana
- Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
- Podziękował: 561 razy
- Otrzymał podziękowanie: 846 razy
Re: 3 tygodnie i nic
Metoda Pi razy drzwi. Podejdź do sprawy właściwie, kup cukromierz za 8 zł. Poza tym pisz więcej szczegółów jeśli chcesz aby uzyskać szybką pomoc, jeśli temp masz ok i minęły 3 tygodnie teoretycznie powinno być po procesie, tylko..... ile wody, ile cukru ile czego. Forumowicze to nie prorocy,,,,,
pędzę bo nigdzie mi się nie śpieszy............