Witam wszystkich bardzo serdecznie
Mam na imię Zdzisław
Dołączam do tego szanownego grona w celu zgłębienia wiedzy o produkcji własnego dobrej jakości spirytusu oraz po jakimś czasie zakupienia być może na tym forum destylatora do jegoż wytwarzania
Pozdrawiam
Zdzislaw71
Regulamin forum
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
-
Autor tematu - Posty: 0
-
- Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem:)
- Ulubiony Alkohol: Owocówki
- Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
- Podziękował: 140 razy
- Otrzymał podziękowanie: 568 razy
-
- Krótko o sobie: Mówię mało, myślę dużo, czasem coś odpędzę, czasem coś wypiję.
- Ulubiony Alkohol: Wino z własnnej winnicy. Bimber tatusia.
- Status Alkoholowy: Winiarz
- Podziękował: 142 razy
- Otrzymał podziękowanie: 179 razy
- Kontakt:
-
- Podziękował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 54 razy
Re: Zdzislaw71
Witamy
Czytaj i zdobywaj wiedzę, a zakup sprzętu planuj niekoniecznie na forum ale na pewno u polecanych sprzedawców lista-producentow-sprzetu-do-destylacji-t23846.html
Czytaj i zdobywaj wiedzę, a zakup sprzętu planuj niekoniecznie na forum ale na pewno u polecanych sprzedawców lista-producentow-sprzetu-do-destylacji-t23846.html
Kaca po ostrej imprezie masz wtedy jak bardziej pamiętasz muzykę której słuchałeś, niż kobiety z którymi tańczyłeś.
-
Autor tematu - Posty: 0