AlkoCalc - wątek oficjalny
-
- Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem:)
- Ulubiony Alkohol: Piwo/ Cydr/ Bimberek
- Status Alkoholowy: Konstruktor
- Podziękował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 31 razy
-
- Ulubiony Alkohol: Czysta
- Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
- Podziękował: 275 razy
- Otrzymał podziękowanie: 191 razy
-
- Krótko o sobie: By żyć, trza pić :-)
- Ulubiony Alkohol: Własny, domowy, nie za słaby.
- Podziękował: 18 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Re: AlkoCalc - wątek oficjalny
Hej Panowie, to pewne że przesiadam się za "chwilkę" na androida 14-tke. Czy będzie śmigać ta apka? Ma ktoś? Jakby sie komu chciało napisać to chętnie się dowiem
Pozdro
Pozdro
Ostatnio zmieniony piątek, 16 sie 2024, 22:22 przez freek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Podziękował: 68 razy
- Otrzymał podziękowanie: 91 razy
Nie
Doprecyzuje
Doprecyzuje
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony sobota, 17 sie 2024, 02:23 przez prolog1975, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Ulubiony Alkohol: Czysta
- Podziękował: 275 razy
- Otrzymał podziękowanie: 191 razy
Zawsze jest stara wersja na komputer Ta nowa webowa wersja absolutnie do mnie nie przemawia. Zwłaszcza że są tam problemy, o których pisałem wcześniej.
Edit: zapomniałem dodać że kalkulator na kompa ma dużo więcej obliczeń i dodatkowo ma też obliczenia dla piwowarów.
Edit: zapomniałem dodać że kalkulator na kompa ma dużo więcej obliczeń i dodatkowo ma też obliczenia dla piwowarów.
Ostatnio zmieniony wtorek, 20 sie 2024, 20:02 przez boxer1981228, łącznie zmieniany 1 raz.
Panowie mam dylemat, mianowicie na webowej wersji wylicza inne wartości przy rozcieńczaniu niż na aplikacji.
Do tej pory korzystałem tylko z aplikacji ale jak przestała działać na nowym telefonie to otworzyłem ta webową wersję: https://alko-calc.netlify.app/dillution i wyliczyłem. Uruchomiłem też stary telefon i odpaliłem apkę a tam zupełnie co innego...różnica prawie litra wody przy rozcienczaniu 7,6 litra spirytusu.
Zgłupiałem i teraz pytanie, która wersja jest bardziej wiarygodna ?
Jak zaznaczę w webowej wersji uwzglednij kontrakcję to pokazuje jeszcze mniej wody czyli różnica jeszcze większa.
Do tej pory korzystałem tylko z aplikacji ale jak przestała działać na nowym telefonie to otworzyłem ta webową wersję: https://alko-calc.netlify.app/dillution i wyliczyłem. Uruchomiłem też stary telefon i odpaliłem apkę a tam zupełnie co innego...różnica prawie litra wody przy rozcienczaniu 7,6 litra spirytusu.
Zgłupiałem i teraz pytanie, która wersja jest bardziej wiarygodna ?
Jak zaznaczę w webowej wersji uwzglednij kontrakcję to pokazuje jeszcze mniej wody czyli różnica jeszcze większa.
Ostatnio zmieniony niedziela, 10 lis 2024, 21:32 przez Homer, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Krótko o sobie: Cieszę się życiem i staram się otaczać ludźmi pozytywnymi z pasjami i odrobiną szaleństwa.
- Ulubiony Alkohol: Nalewka własnej produkcji - Dereniówka, Malinówka, Czarna Porzeczka, ...
- Podziękował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy