Witam, nazywam się Michał. Od jakiegoś czasu czytam różne tematy na tym forum, oraz przekonuję Żonę do mojego nowego hobby . Na początek chciałbym uzyskiwać spirytus z cukru a z czasem jak się "wkręcę" to może będą inne eksperymenty. Żona już przekonana i sprzęt wstępne też mam wybrany.
https://destylatorymiedziane.pl/pl/kolu ... 24487.html
Tymczasem będę dalej czytał i powoli szykował się do zamawiania aparatury. Pozdrawiam
Michał007
Regulamin forum
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
-
Autor tematu - Posty: 41
- Rejestracja: sobota, 7 sty 2023, 12:20
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Re: Michał007
Pochwalę się pierwszymi sukcesami. Ostatnio miałem mała imprezę domową. Grupa może mało reprezentatywna bo składała się z trzech osób. Każdy dostał do spróbowania wódkę sklepowa ( nazwy nie podaje ale średnia półka cenowa). Moją wódkę ze skrobi i moją wódkę z cukru. Nikt nie wiedział co dostaje do spróbowania. Powiedziałem również kto co wybierze, będzie mógł to pić cały wieczór. Oczywiście do próby alkohol w temperaturze pokojowej. Wszyscy jednogłośnie powiedzieli że najbardziej smakuje moja wódeczka ze skrobi i to wszyscy chcieli pić. Cukier zajął 2 miejsce i też mówili że dobry. Najgorzej wypadła wódka sklepowa, pojawiły się głosy że ona śmierdzi i nie chcą tego pić. Następnego dnia po imprezie wszyscy zadowoleni. To wszystko udało mi się osiągnąć czytając godzinami to forum i korzystając z waszej pomocy. Dziękuję
-
- Posty: 2739
- Rejestracja: czwartek, 10 lut 2011, 13:56
- Krótko o sobie: Parmezan, Ementaler i Roquefort, Duvel i Trappist - to moje nałogi.
- Ulubiony Alkohol: Im ciekawszy i starszy tym lepszy.
- Status Alkoholowy: Starszy Dziobomocznik
- Lokalizacja: PL
- Podziękował: 308 razy
- Otrzymał podziękowanie: 432 razy
- Kontakt: