Czołem Ekipo Forumowa.
Jestem nowym członkiem forum także chciałbym przedstawić swoją osobę . Mam na imię Michał. Moje zainteresowania są szerokie. Lubię motocykle sportowe choć po założeniu rodziny trochę brakuje czasu. Budownictwo, którym zajmuje się zawodowo w ekipie wykonującej budynki mieszkalne wraz z dachem od "0". Były kierowca zawodowy z 5 letnim doświadczeniem.
Na forum sprowadziła mnie ciekawość procesów destylacji jak i całej procedury. Lubię piwo, nie gardzę dobrze dobranym bimberkiem Pozdrawiam wszystkich.
michalbrzeski2
Regulamin forum
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
-
Autor tematu - Posty: 15
- Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem:)
- Ulubiony Alkohol: Wódeczka smakowa
- Status Alkoholowy: Popijacz Okazyjny
- Podziękował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy