Jeśli ktoś z Was ma pomysł na eleganckie i trwałe ozdobienie butelki własnego wyrobu na prezent - polecam firmę http://laserdesign.pl
Polecam !
Grawerowanie laserowe na szkle
-
Autor tematu - Posty: 2860
- Krótko o sobie: Parmezan, Ementaler i Roquefort, Duvel i Trappist - to moje nałogi.
- Ulubiony Alkohol: Im ciekawszy i starszy tym lepszy.
- Status Alkoholowy: Starszy Dziobomocznik
- Podziękował: 309 razy
- Otrzymał podziękowanie: 446 razy
- Kontakt:
Re: Grawerowanie laserowe na szkle
Witam.
Jakże ja się cieszę, że szanowny kolega wkleił ten link.
Szukam czegoś oryginalnego na prezent. Nie jako na prezent główny, tylko dodatkowy na 50-tkę brata.
Myślę, że elegancka, litrowa flasza z ładnym nadrukiem, wypełniona oczywiście czymś wykwintnym, będzie dodatkową pamiątką na tę okoliczność.
Jeszcze raz wielkie dzięki. Pozdrawiam
Jakże ja się cieszę, że szanowny kolega wkleił ten link.
Szukam czegoś oryginalnego na prezent. Nie jako na prezent główny, tylko dodatkowy na 50-tkę brata.
Myślę, że elegancka, litrowa flasza z ładnym nadrukiem, wypełniona oczywiście czymś wykwintnym, będzie dodatkową pamiątką na tę okoliczność.
Jeszcze raz wielkie dzięki. Pozdrawiam
Faktycznie, świetny pomysł na prezent! Taka personalizowana butelka na pewno ucieszy każdego smakosza dobrych trunków. Ja kiedyś podarowałam znajomym pamiątkę ślubu z napisem wygrawerowanym na szkle i byli zachwyceni. Uważam, że takie podarunki wyglądają bardzo efektownie i są jedyne w swoim rodzaju
Sam przez przypadek trafiłem na takie grawerowane butelki. Zamawiałem drożdże w Malinowym nosie (duży wybór i tanio) i na pierwszej stronie wyskoczyły mi całkiem zgrabne butelczyny. Było już po świętach, ale szarpnąłem się na te z nadrukiem świątecznym, m.in. z napisem Merry Christmas, choinką i bombkami http://.../kategoria/500/butelki-z-nadrukami Butelki mają fajny kształt, jedynie można by się przyczepić do niewielkiej pojemności (model Warta, poj.200 ml). Ale akurat do tych chcę rozlać nalewki tegoroczne (m.in. dereniówkę, dziką różę, tarninówkę i bakaliówkę) i otworzyć na święta 2017. Można też kupić dowolną butelkę i zamówić samodzielnie zaprojektowany napis czy grafikę, więc nie trzeba ograniczać się do kształtów i pojemności butelek z gotowym nadrukiem.