Elsinoe
Regulamin forum
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
Witam! Jestem z Łodzi i właśnie próbuję zrobić swoje pierwsze wino z suszu bezu czarnego i lawendy. Mam na swoim koncie zrobioną nalewkę z pigwowca. Wyszła trochę za kwaśną i za mocną, ale cała rodzina chwali Pierwsze koty za płoty. Chciałabym kontynuować moją przygotę z domowymi nalewkami i winem. Mam nadzieję, że pomożecie mi z wszelkimi problemami, które w trakcie się narodzą Pozdrawiam Was serdecznie! E
-
- Krótko o sobie: Jestem jaki jestem i nikt tego nie zmieni!
- Ulubiony Alkohol: własny :-)
- Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Re: Elsinoe
Na wstępie pragnę powitać koleżankę. @tomeks nie wiem o co ci biega zupełnie. W tamtym poście koleżanki pisze skąd zaczerpneła przepis i go najnormalniej skopiowała dla informacji a autorem przepisu jest zapewne mężczyzna.
NIE TEN PRZYJACIEL, CO CIĘ NIESIE Z KNAJPY DO DOMU, A TEN CO CZOŁGA SIE RAZEM Z TOBĄ