Witam całą brać psocącą. Swoją przygodę z domowym wyrobem rozpocząłem kilka lat temu pobierając nauki od dziadka jednak jego towarek nosił niechlubną (zaszczytną) nazwę drożdżyca lub drożdżówa. Później jakiś czas przerwa aż wreszcie niedawno "dorobiłem" się bańki na mleko 20 l i prostej chłodnicy w 60 l hoboku, rurki miedziane. Robiłem już dwa razy zwykłą cukrówkę i wyszło całkiem, całkiem. Teraz przymierzam się do spsocenia whiskey wg przepisu Juliusza. Trzymajcie kciuki.
Pozdrawiam z zielonego Mazowsza.
CorvusCorax
Regulamin forum
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
-
Autor tematu - Posty: 1
- Rejestracja: niedziela, 20 maja 2012, 18:10
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
-
- Posty: 25
- Rejestracja: środa, 11 lis 2009, 18:33