Dlaczego napisałem że za słabo grzejesz bo : procent alkoholu wysoki, tak jest przy wolnym odbiorze :ok: Woda w układzie zamkniętym słabiej się nagrzewała :ok: Co do sprzętu który posiadasz :angry: Odstojniki były kiedyś potrzebne żeby zacier z zboża który lubił się pienić nie poszedł w chłodnicę. P...
Wszelkiego rodzaju kuchenki czy to elektryczne czy indukcyjne mają termostaty. Wyłączają prąd po osiągnięciu danej temperatury. Ja rozwiązałem ten problem wpinając regulator bezpośrednio pod płytę grzewczą w kuchence. U Ciebie pewnie to samo miało miejsce :D Coś zostało na płycie garnek deko wyżej i...
:witam: Mam znajomego który ma trochę miodu na zbyciu. Ceny na hasło ALKOHOLE DOMOWE. Miód wielokwiatowy nektarowy 1250gr. 50zł. Przy zakupie 4 słoików 5 gratis. Miód wielokwiatowy nektarowo -spadziowy 1250gr. 60zł i to samo kupno 4 słoików 5 gratis. Można zakupić też mniejsze słoiki np 720 gr. za 3...
Na niczym nie uzyskasz tylu aromatów co na alembiku
Mam półkową i pot-stilla a gotuje przeważnie na kociołku z płaszczem + zaadoptowana czapa od alembika
Według mnie to najlepsze rozwiązanie po alembiku z płaszczem
Drogi JanOkowita Mnie nie interesuje jakim samochodem jezdzisz a wiem ;) Nie interesuje mnie na czym drukujesz a wiem ;) Ja wiem że to już taki wiek że trzeba się czymś chwalić, jesteśmy rówieśnikami więc to rozumie :ok: Więc i ja się pochwalę ;) ostatnio zamiast samochodu kupiłem ciągnik :hahaha: P...
Miałem drukarkę atramentową przez 5-6 lat.
Niestety zepsuła się a wiadomo to sprzęt można powiedzieć jednorazowy
Skoro przez 5 lat tusze nie zaschły to coś drukuje
:witam: Strona do zamienników https://www.123drukuj.pl/Tusze-do-drukarek/Canon/Symbol-drukarki/Pixma/Pixma-TS5150-p374285.html?utm_source=bing&utm_medium=cpc&utm_campaign=Search+%7C+B+%7C+LT+%7C+Device+Names+%28Series%29+%2B+Product+Type+%7C+Printer+Supplies+%3E+Inkjet+%3E+Cartridges+%7C+Can...