![Okey :ok:](https://alkohole-domowe.com/forum/images/smilies/daumenhoch.gif)
Z wędlinami jest prościej, czy zimnym dymem czy gorącym, a ser to w ogóle mało znana technologia, niewiele osób to robi, i mało o tym jest, wielu by spróbowało, ja tam lubię wędzony, i zwykły, i łoscypki hej, i salami.
![Punk :punk:](https://alkohole-domowe.com/forum/images/smilies/rock.gif)
Jak wędzić, czym i ile czasu.
Ja chętnie obejżę.
![Okey :ok:](https://alkohole-domowe.com/forum/images/smilies/daumenhoch.gif)
Już widziałem kolegę, co chciał przy wędlince serek podwędzić.
Wyszła kiełbasa z serem, bo mu wszystko spłynęło.
![Shocked :shock:](https://alkohole-domowe.com/forum/images/smilies/icon_eek.gif)
Taka sytuacja.