Aktualne ceny cukru
Regulamin forum
1. Każdy producent/sklep powinien znajdować się w osobnym temacie.
2. Jeżeli chcesz pokazać swój sklep/firmę/produkt zrób to opisując czym się zajmujesz/produkujesz. Temat może mieć jeden aktywny odnośnik do twojej strony www.
3. Poszukiwaczy sprzętów i towarów odsyłamy do działu Targowisko
1. Każdy producent/sklep powinien znajdować się w osobnym temacie.
2. Jeżeli chcesz pokazać swój sklep/firmę/produkt zrób to opisując czym się zajmujesz/produkujesz. Temat może mieć jeden aktywny odnośnik do twojej strony www.
3. Poszukiwaczy sprzętów i towarów odsyłamy do działu Targowisko
-
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Re: Aktualne ceny cukru
Przed chwilą (już po fakcie) dowiedziałem się, że w biedrze tylko dniu dzisiejszym wymyślili promocję jak zrobisz zakupy za 49zł to możesz kupić cukier słodka łyżeczka/diamant za 1.99zł /kg limit 10kg... Jak próbowałem się wrócić z paragonem, żeby mi uznali cukier w tej cenie, to niestety tylko podczas zakupów honorują.
-
I znowu zagrywka Biedry na wypchanie zalegającego cukru - promocja od dzisiaj do 7mego czerwca.
Przy zakupie za min 49zł można wziąć cukier po 1,99zł / kg - oczywiście, co by nie było tak kolorowo, promo obowiązuje z kartą moja biedronka oraz jest limit na paragon 10kg.
Edit.
Carrefour od wczoraj cena cukru 2,69zł/kg - piszą o limicie 10kg, a powyżej tego - cena regularna, ale myślę, że spokojnie do dogadania przy kasie
Przy zakupie za min 49zł można wziąć cukier po 1,99zł / kg - oczywiście, co by nie było tak kolorowo, promo obowiązuje z kartą moja biedronka oraz jest limit na paragon 10kg.
Edit.
Carrefour od wczoraj cena cukru 2,69zł/kg - piszą o limicie 10kg, a powyżej tego - cena regularna, ale myślę, że spokojnie do dogadania przy kasie
-
- Podziękował: 37 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
-
- Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem:), no chyba, że ktoś mi na odcisk nadepnie....
- Status Alkoholowy: Starszy Dziobomocznik
- Podziękował: 66 razy
- Otrzymał podziękowanie: 203 razy
Wydaj pięć dych, lub stówkę, po to tylko, żeby kupić taniej, ale ograniczoną liczbę torebek cukru? Jak nie wiedzą, jak podwoić zyski, to niech obniżą ceny o 10%. Ktoś kto musi, zakupy na pewno zrobi. Ja natomiast mam to w , ponieważ wkurza mnie limit, limit...reglamentacja. Już to kiedyś przerabialiśmy.
Dzięki
Dzięki
-
To ja dodam od siebie:
https://www.lidl-flyer.com/pl-PL/#/fbec ... yer/page/1
W środę 28.06.17:
Lidl cena 1,99zł/kg ale można kupić max 3kg. Powodzenia przy urabianiu sprzedawcy żeby rozbił to na 10 paragonów lub więcej
https://www.lidl-flyer.com/pl-PL/#/fbec ... yer/page/1
W środę 28.06.17:
Lidl cena 1,99zł/kg ale można kupić max 3kg. Powodzenia przy urabianiu sprzedawcy żeby rozbił to na 10 paragonów lub więcej
-
- Podziękował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Piszecie, że słaba promocja bo trzeba wydać 50 pln żeby kupić 10 kg cukru po 1,95. Po co robić specjalnie zakupy jak można kupić 17 kg cukru po normalnej cenie i na ten paragon wziąć promocyjne 10 kg cena wtedy i tak atrakcyjna bo wychodzi 2,61. a Wszędzie jest po 2,99. Więc nie rozumiem waszego bólu dupy... Sorry taka prawda.
Sezon winny i nalewkowy za pasem i trzeba mieć kilka kilo cukru a skoro dla was 40 groszy na kilogramie nie robi wrażenia to zapłaćcie zamiast 2,99, 3,39 to też 40 groszy różnicy.
Sezon winny i nalewkowy za pasem i trzeba mieć kilka kilo cukru a skoro dla was 40 groszy na kilogramie nie robi wrażenia to zapłaćcie zamiast 2,99, 3,39 to też 40 groszy różnicy.
-
- Podziękował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 251 razy
Aktualne ceny cukru
Też będzie ból doopy?
... ból dupy ... aleś się wysilił. A gdybyś miał do wyboru glukozę w cenie cukru? Tego twojego 2,61??bananek63 pisze:Piszecie, że słaba promocja bo trzeba wydać 50 pln żeby kupić 10 kg cukru po 1,95. Po co robić specjalnie zakupy jak można kupić 17 kg cukru po normalnej cenie i na ten paragon wziąć promocyjne 10 kg cena wtedy i tak atrakcyjna bo wychodzi 2,61. a Wszędzie jest po 2,99. Więc nie rozumiem waszego bólu dupy... Sorry taka prawda.
Też będzie ból doopy?
-
- Podziękował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 251 razy
Glukoza Dekstroza Krystaliczna - worki 25 KG FV
https://www.olx.pl/oferta/glukoza-dekst ... aEUNP.html
Proszę bardzodefacto pisze:Kolego Pretender zapodaj proszę link do takiej glukozy w niezłej cenie. Może defacto też się okupi?, a jak kupi i coś zrobi, to poleci innym? P
-
- Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
- Podziękował: 22 razy
Re: RE: Re: Aktualne ceny cukru
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Ja korzystam czasami od tego sprzedawcy. Wszystko jest ok żadnych problemów.Pretender pisze:Proszę bardzodefacto pisze:Kolego Pretender zapodaj proszę link do takiej glukozy w niezłej cenie. Może defacto też się okupi?, a jak kupi i coś zrobi, to poleci innym? P
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka