Kompedium wiedzy - pierwszy destylator
: niedziela, 18 lut 2018, 12:22
Cześć, założyłem ten post, ponieważ chciałbym w jednym miejscu zebrać interesujące mnie rzeczy dotyczące budowy pierwszego destylatora typu aabratek, jak i uzyskać odpowiedzi na szereg nurtujących mnie pytań. Powoli kompletuje już elementy do destylatora, ale zanim zacznę budowę chciałbym, żeby ktoś jeśli to nie problem odpowiedział i wytłumaczył mi jak krowie na rowie pewne kwestie związane z budową destylatora. Im głębiej szukam na forum tym więcej pytań rodzi się w mojej głowie
Wiem, że zapewne szukając na forum znalazłbym odpowiedzi na większość moich pytań, ale już niekoniecznie znalazłbym satysfakcjonujące mnie wytłumaczenia, a jak już wspominałem chciałbym mieć wszystko wytłumaczone jak totalnemu amatorowi prostym językiem, no i przede wszystkim wszystko w jednym miejscu przed rozpoczęciem projektu
Z góry serdeczne dzięki za zamieszczenie tego posta
P.S.
wiem, że żadnego pytania jeszcze nie ma, ale jeśli tylko zostanie post zaakceptowany zacznę działać
Wiem, że zapewne szukając na forum znalazłbym odpowiedzi na większość moich pytań, ale już niekoniecznie znalazłbym satysfakcjonujące mnie wytłumaczenia, a jak już wspominałem chciałbym mieć wszystko wytłumaczone jak totalnemu amatorowi prostym językiem, no i przede wszystkim wszystko w jednym miejscu przed rozpoczęciem projektu
Z góry serdeczne dzięki za zamieszczenie tego posta
P.S.
wiem, że żadnego pytania jeszcze nie ma, ale jeśli tylko zostanie post zaakceptowany zacznę działać