Jachu61-
Regulamin forum
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
-
- Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem:)
- Ulubiony Alkohol: Owocówki
- Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
- Podziękował: 140 razy
- Otrzymał podziękowanie: 566 razy
Re: Cogito, więc piję !
Wszystko co " wyprodukuje " nazywam BIMBERKIEM
Re: Cogito, więc piję !
Witaj @radius, witaj @góral bagienny.
Z tego, co wiem, to pod rosjan-u37697.html kryje się mój profil.
Bussines w kraju żabojadów ciagle w powijakach. Myślimy o rynku zagranicznym. Jest duże ryzyko, że nie wypali i nie chcemy brać pożyczek. Zmieniliśmy wygląd butelki i właśnie próbujemy wejść w relacje z hurtownikami…
A co u Was?
Pozdrówko
Z tego, co wiem, to pod rosjan-u37697.html kryje się mój profil.
Bussines w kraju żabojadów ciagle w powijakach. Myślimy o rynku zagranicznym. Jest duże ryzyko, że nie wypali i nie chcemy brać pożyczek. Zmieniliśmy wygląd butelki i właśnie próbujemy wejść w relacje z hurtownikami…
A co u Was?
Pozdrówko
-
- Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem, który ma więcej radości z dawania niż z brania.
- Ulubiony Alkohol: niepospolity i najlepiej bez banderolki; poszukiwania ciągle trwają...
- Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
- Podziękował: 161 razy
- Otrzymał podziękowanie: 304 razy
-
- Krótko o sobie: Mówię mało, myślę dużo, czasem coś odpędzę, czasem coś wypiję.
- Ulubiony Alkohol: Wino z własnnej winnicy. Bimber tatusia.
- Status Alkoholowy: Winiarz
- Podziękował: 142 razy
- Otrzymał podziękowanie: 179 razy
- Kontakt: