Suchy30.
Wiesz że jest temat taki szokujące cytaty?
Co ty w ogóle miałeś na myśli?
Kurde 4 razy czytam twój post.
Nic nie rozumiem.
Albo ja zbyt tępy jestem. Albo ty lądujesz w tym temacie.
A na marginesie. To tu nie ma profesorów.
My to tylko uczniaki.
Ja pomogę. Chętnie.
Ale niestety lądujesz awaryjnie.
SUCHY30
Regulamin forum
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
-
- Posty: 4941
- Rejestracja: niedziela, 25 kwie 2010, 09:02
- Krótko o sobie: lubię cos sposocić, a potem to wypić( w doborowym towarzystwie)
- Ulubiony Alkohol: Chivas Regal, dobra psotka, czasem mineralka gazowana
- Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
- Podziękował: 561 razy
- Otrzymał podziękowanie: 848 razy
-
- Posty: 2924
- Rejestracja: środa, 6 mar 2019, 20:40
- Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem:)
- Ulubiony Alkohol: Owocówki
- Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
- Podziękował: 129 razy
- Otrzymał podziękowanie: 552 razy
Re: SUCHY30
Przecież to proste
Zamieńcie słowo przegon cokolwiek to znaczy na gotowanie
Nie możesz wlewać surówki z 1 gotowania do nastawu bo otrzymasz dalej surówkę
Zamieńcie słowo przegon cokolwiek to znaczy na gotowanie
Nie możesz wlewać surówki z 1 gotowania do nastawu bo otrzymasz dalej surówkę
Ostatnio zmieniony wtorek, 20 kwie 2021, 22:30 przez Góral bagienny, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko co " wyprodukuje " nazywam BIMBERKIEM
-
- Posty: 2595
- Rejestracja: sobota, 30 lip 2016, 16:57
- Ulubiony Alkohol: Zależy od nastroju i dostępności.
- Status Alkoholowy: Winiarz
- Podziękował: 236 razy
- Otrzymał podziękowanie: 455 razy
Re: SUCHY30
Zamieniając, tak jak radzi Góral, przegon na gotowanie, czyli rektyfikację
1.Tak, przy drugim też odbierasz przedgony, czy to będzie akurat 150 ml to już inna sprawa. To już stwierdzasz organoleptycznie.
2. Nie wlewaj w ten sposób, rozcieńcz ze świeżą wodą (może być gorąca), efekt będzie lepszy.
1.Tak, przy drugim też odbierasz przedgony, czy to będzie akurat 150 ml to już inna sprawa. To już stwierdzasz organoleptycznie.
2. Nie wlewaj w ten sposób, rozcieńcz ze świeżą wodą (może być gorąca), efekt będzie lepszy.
Pozdrawiam z opolskiego.
-
- Posty: 4941
- Rejestracja: niedziela, 25 kwie 2010, 09:02
- Krótko o sobie: lubię cos sposocić, a potem to wypić( w doborowym towarzystwie)
- Ulubiony Alkohol: Chivas Regal, dobra psotka, czasem mineralka gazowana
- Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
- Podziękował: 561 razy
- Otrzymał podziękowanie: 848 razy