AN-KA
Regulamin forum
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
-
Autor tematu - Posty: 153
- Rejestracja: środa, 12 wrz 2012, 15:48
- Krótko o sobie: Siedzę w domu, więc mam duuuużo czasu......
- Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
- Lokalizacja: RADOM
- Podziękował: 23 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Witam serdecznie wszystkich "PSOCIARZY",od kilku tygodni zacząłem czytać (tutaj) na temat domowego wyrobu nalewek (i nie tylko). Decyzję o zakupie sprzętu podjąłem po rozmowie ze swoja "Połówką", by posprzątać piwnicę. Okazało się,że jest dość dużo słoików z powidłami śliwkowymi, jak mi oznajmiła żona w związku,że są stare (kilkuletnie)-wyrzucić!!, to może szkoda wyrzucać, może udało by się COŚ wykombinować. Przeglądałem net i natrafiłem na Waszą stronkę, która mnie bardzo zaciekawiła,ale także doprowadziła do bólu głowy. Czytając jak skomplikowany jest proces detylacji.Zacząłem z bratem kompletować sprzęt (czekamy na przesyłkę). Tak więc zawitałem już oficjalnie i mam nadzieję, że dostanę bardzo wiele cennych uwag jako stawiający pierwsze kroki z ta przygodą.... POZDRAWIAM WSZYSTKICH ........
-
- Posty: 773
- Rejestracja: wtorek, 24 sie 2010, 22:25
- Krótko o sobie: Lubie psocić i przy okazji próbować, a najlepiej smakuje w święta kiedy delektujemy się naszymi wyrobami, i te wędzonki...
- Ulubiony Alkohol: Żubrówka
- Status Alkoholowy: Piwowar
- Lokalizacja: Jeweuropa czyli nowy trzeci swiat
- Podziękował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 33 razy
-
- Posty: 115
- Rejestracja: poniedziałek, 27 sie 2012, 12:18
- Krótko o sobie: Lubię nowe wyzwania ....
- Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
- Podziękował: 15 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Re: AN-KA
Nie taki diabeł straszny. Jednego dnia nie da się przyswoić całej wiedzy – każdy nowicjusz pewnie miał taki mentlik w głowie. Rada – czytać, czytać czytać ……AN-KA pisze: Przeglądałem net i natrafiłem na Waszą stronkę, która mnie bardzo zaciekawiła,ale także doprowadziła do bólu głowy. Czytając jak skomplikowany jest proces detylacji.
-
- Posty: 35
- Rejestracja: środa, 25 sty 2012, 13:12
- Podziękował: 1 raz