Kana 20L

Zbiór wiadomości o podgrzewaniu destylatorów.

Autor tematu
Rademenes
1
Posty: 1
Rejestracja: niedziela, 1 kwie 2012, 19:31

Post autor: Rademenes »

Witam. Mam Kanę 20L. Przy całym procesie chcę grzać gazem, później dogrzewać grzałką.
No właśnie, jaką grzałkę zastosować ?

Pozdrawiam
Awatar użytkownika

JanOkowita
2500
Posty: 2739
Rejestracja: czwartek, 10 lut 2011, 13:56
Krótko o sobie: Parmezan, Ementaler i Roquefort, Duvel i Trappist - to moje nałogi.
Ulubiony Alkohol: Im ciekawszy i starszy tym lepszy.
Status Alkoholowy: Starszy Dziobomocznik
Lokalizacja: PL
Podziękował: 308 razy
Otrzymał podziękowanie: 432 razy
Kontakt:
Re: Kana 20L

Post autor: JanOkowita »

To proste ! Grzałkę do Kany 20 L.

Pozdrawiam

JO
P.S. Nigdy nie zrozumiem, dlaczego jedni czytają, a drudzy nie.
Zapraszam do mojego sklepu: https://alkohole-domowe.pl Pokolenie Silver jeszcze daje radę:)
Awatar użytkownika

Wald
2500
Posty: 2591
Rejestracja: środa, 17 lut 2010, 20:05
Krótko o sobie: Dłubek -mechanik "złota rączka".
Ulubiony Alkohol: do 20%
Status Alkoholowy: Miodosytnik
Podziękował: 21 razy
Otrzymał podziękowanie: 260 razy
Re: Kana 20L

Post autor: Wald »

Rademenes pisze: Przy całym procesie chcę grzać gazem
To po cholerę Ci grzałka? Nudzisz się?
Nie oszczędzaj na specjalne okazje. Dziś jest ta specjalna!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Grzanie”