Witam szacowne grono. Bogdan mam na imię.
Przyznam się wam szczerze, że przypadkowo trafiłem w internecie na wasze forum. Zaciekawiło mnie. Trochę poczytałem o wyrobie win domowych i dostałem olśnienia.
1 nastaw 15 l: zrobiłem z ryżu i wino wyszło super. Teraz w gąsiorku bulgocze 2 wino z ryżu ala wermut i 5 litrowy nastaw miodu pitnego czwórniak.
Pozdrawiam nawrócony.
Maximuspijus
Regulamin forum
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
-
Autor tematu - Posty: 4
- Rejestracja: czwartek, 13 paź 2011, 07:32
- Krótko o sobie: jestem emerytowanym górnikiem elektrykiem
- Ulubiony Alkohol: krupnik
- Status Alkoholowy: Starszy Dziobomocznik
- Lokalizacja: Sląsk
- Podziękował: 6 razy
Ostatnio zmieniony czwartek, 3 lis 2011, 21:10 przez Agneskate, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: kosmetyka
Powód: kosmetyka
W winie prawda, w piwie siła, a w wodzie bakterie .
-
- Posty: 773
- Rejestracja: wtorek, 24 sie 2010, 22:25
- Krótko o sobie: Lubie psocić i przy okazji próbować, a najlepiej smakuje w święta kiedy delektujemy się naszymi wyrobami, i te wędzonki...
- Ulubiony Alkohol: Żubrówka
- Status Alkoholowy: Piwowar
- Lokalizacja: Jeweuropa czyli nowy trzeci swiat
- Podziękował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 33 razy
-
Autor tematu - Posty: 4
- Rejestracja: czwartek, 13 paź 2011, 07:32
- Krótko o sobie: jestem emerytowanym górnikiem elektrykiem
- Ulubiony Alkohol: krupnik
- Status Alkoholowy: Starszy Dziobomocznik
- Lokalizacja: Sląsk
- Podziękował: 6 razy
-
- Posty: 2754
- Rejestracja: czwartek, 10 lut 2011, 13:56
- Krótko o sobie: Parmezan, Ementaler i Roquefort, Duvel i Trappist - to moje nałogi.
- Ulubiony Alkohol: Im ciekawszy i starszy tym lepszy.
- Status Alkoholowy: Starszy Dziobomocznik
- Lokalizacja: PL
- Podziękował: 308 razy
- Otrzymał podziękowanie: 435 razy
- Kontakt: