Jak się pozbyć mydlanego posmaku?
-
Autor tematu - Posty: 4
Witam,
ponieważ to moj pierwszy post chciałem się ze wszystkimi przywitać!
I od razu przejdę do meritum. Kupiłem kilkanaście litrów gotowego produktu.
Niestety radość nie trwała długo. Bimber ma posmak mydła i niestety nie da rady go pić! Niestety nie moge zwrócić lub zareklamować zakupu ponieważ było zamawiane "przez ciotkę szwagra córki brata siostre"
Czy jest jakaś szansa na wyeliminowanie wstrętnego smaku. Co mogło być przyczyną, z czego moze pochodzić ten smak? I całkiem serio czy mozna to pić bez uszczerbku na zdrowiu?
Prosze o porade
Zdegustowany
ponieważ to moj pierwszy post chciałem się ze wszystkimi przywitać!
I od razu przejdę do meritum. Kupiłem kilkanaście litrów gotowego produktu.
Niestety radość nie trwała długo. Bimber ma posmak mydła i niestety nie da rady go pić! Niestety nie moge zwrócić lub zareklamować zakupu ponieważ było zamawiane "przez ciotkę szwagra córki brata siostre"
Czy jest jakaś szansa na wyeliminowanie wstrętnego smaku. Co mogło być przyczyną, z czego moze pochodzić ten smak? I całkiem serio czy mozna to pić bez uszczerbku na zdrowiu?
Prosze o porade
Zdegustowany
-
- Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem:)
- Ulubiony Alkohol: Cytrynówka bodzia
- Status Alkoholowy: Bimbrownik
- Podziękował: 22 razy
- Otrzymał podziękowanie: 26 razy
-
- Podziękował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 134 razy
-
- Podziękował: 65 razy
- Otrzymał podziękowanie: 89 razy
-
Re: Jak się pozbyć mydlanego posmaku?
Witam, dziękuje za odpowiedz.
I już odpowiadam i prostuje . Oczywiście nie będę mógł przepuścić przez węgiel itp ponieważ nie posiadam aparatury. Produkt był kupiony od osoby zaufanej i polecanej, która robi trunki na wesela itp. ale fakt faktem nie było bezpośredniego kontakty z producentem
A wiec jak rozumiem produkt niepewny, nic już domowymi sposobami nie da się zrobić?
Trudno trzeba wylać.......
Zapomniałem jeszcze dodać za na dnie słoików jest osad. Miała to być "cytrynówka" wiec może po skórkach?
I już odpowiadam i prostuje . Oczywiście nie będę mógł przepuścić przez węgiel itp ponieważ nie posiadam aparatury. Produkt był kupiony od osoby zaufanej i polecanej, która robi trunki na wesela itp. ale fakt faktem nie było bezpośredniego kontakty z producentem
A wiec jak rozumiem produkt niepewny, nic już domowymi sposobami nie da się zrobić?
Zapomniałem jeszcze dodać za na dnie słoików jest osad. Miała to być "cytrynówka" wiec może po skórkach?
Ostatnio zmieniony wtorek, 20 paź 2020, 11:14 przez manowar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Krótko o sobie: I ain't no nice guy after all
- Status Alkoholowy: Starszy Dziobomocznik
- Podziękował: 12 razy
- Otrzymał podziękowanie: 218 razy
- Kontakt:
Tak jak koledzy mówią - od rzemyczka do koniczka - tudzież po nitce do kłębka - oddajesz temu przez kogo zamawiałeś z komentarzem, że sam to sobie może pić... Jak jest tak jak mówisz, że osoba zaufana i polecana i jakiś fuckup się przydarzył to nie będzie problemu ze zwrotem - chyba, że się okaże że do normalna jakość tego produktu bo wiesz pan bimber musi mieć swój zapach i tradycja i inne takie pitu pitu...
Dwa - jak się nie da zwrócić do zawsze z węglem można spróbować - nawet nie przelewając a wsypując węgiel do słoja - swoje wchłonie
Po trzecie - wylać zawsze zdążysz - jak ma 70% to masz odkażacz do rąk...
Dwa - jak się nie da zwrócić do zawsze z węglem można spróbować - nawet nie przelewając a wsypując węgiel do słoja - swoje wchłonie
Po trzecie - wylać zawsze zdążysz - jak ma 70% to masz odkażacz do rąk...
Pierwszego nie przepijam, drugiego zresztą też, trzeciego i czwartego, i piątego też nie!
Na kolorowe drinki wiem, że jest teraz moda, dla mnie drink najlepszy to spirytus plus woda!
https://www.facebook.com/PiwniceRedutowe/ - moje przygody alkoholowe
Na kolorowe drinki wiem, że jest teraz moda, dla mnie drink najlepszy to spirytus plus woda!
https://www.facebook.com/PiwniceRedutowe/ - moje przygody alkoholowe
-
- Krótko o sobie: "...coqito ergo sum..."
- Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
- Podziękował: 1292 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2753 razy
To można jeszcze raz przepuścić.
Wiem - nie masz takich możliwości. Ale zawsze można tą sama droga oddać i niech ten co to robił wymieni Ci na lepszy towar...
Nic nie wylewaj.jackowski11 pisze: A wiec jak rozumiem produkt niepewny, nic już domowymi sposobami nie da się zrobić?
To można jeszcze raz przepuścić.
Wiem - nie masz takich możliwości. Ale zawsze można tą sama droga oddać i niech ten co to robił wymieni Ci na lepszy towar...
[URL=https://matchnow.info] Beautiful Womans from your city[/URL]
-
To cytrynówka czy bimberek? Nie dość że smierdzi, nie wiadomo z czego zrobione to jeszcze nie wiadomo nawet co to jest:-( a jeśli można wiedzieć, ile utopiłeś w ten "interes"?
Ostatnio zmieniony wtorek, 20 paź 2020, 14:52 przez artur.sukiennik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
-