ALDO 2018
Temat rozwiązany-
- Krótko o sobie: lubię cos sposocić, a potem to wypić( w doborowym towarzystwie)
- Ulubiony Alkohol: Chivas Regal, dobra psotka, czasem mineralka gazowana
- Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
- Podziękował: 561 razy
- Otrzymał podziękowanie: 846 razy
Re: ALDO 2018
Koszulki doszły . Reaktywacja akcji przebiegła sprawnie, pomyślnie i gładko. Jak porządna rektyfikacja .
W następnej edycji, która mam nadzieję miejsce będzie miała warto by pomyśleć o osobnikach dzięki którym akcja była możliwa.
radius, powinno się pisać przez duże R, wiem błąd, literówka.
W każdym razie proponuję aby przy następnej akcji, uczestnicy sami w przelewach dorzucali od siebie parę złociszy, może się nazbiera dla radiusa na nowe "adasie" które niechybnie zdarł latając jak potłuczony dla nas na pocztę.
Oczywiście nie można zapomnieć o grafiku magiku ( czytaj forumowy papcio Chmiel) który ojcem aldo jest . Papcio się zgadza, chmiel jak najbardziej do nas pasuje, czyli wszystko na swoim miejscu
Pędniczki i pędnicy kto jest za
Radiusie, serdeczne dzięki za całą akcję oraz reaktywację wznoszę szklanicę trunku słusznego w górę na cześć twą, jak i Papcia również. Ave.
Pozdrawiam serdecznie Rozrywek
W następnej edycji, która mam nadzieję miejsce będzie miała warto by pomyśleć o osobnikach dzięki którym akcja była możliwa.
radius, powinno się pisać przez duże R, wiem błąd, literówka.
W każdym razie proponuję aby przy następnej akcji, uczestnicy sami w przelewach dorzucali od siebie parę złociszy, może się nazbiera dla radiusa na nowe "adasie" które niechybnie zdarł latając jak potłuczony dla nas na pocztę.
Oczywiście nie można zapomnieć o grafiku magiku ( czytaj forumowy papcio Chmiel) który ojcem aldo jest . Papcio się zgadza, chmiel jak najbardziej do nas pasuje, czyli wszystko na swoim miejscu
Pędniczki i pędnicy kto jest za
Radiusie, serdeczne dzięki za całą akcję oraz reaktywację wznoszę szklanicę trunku słusznego w górę na cześć twą, jak i Papcia również. Ave.
Pozdrawiam serdecznie Rozrywek
pędzę bo nigdzie mi się nie śpieszy............