Powitał ja pasjonatów zdrowego trucia.
Po latach ja Jarek stwierdziłem że czas się o siebie zatroszczyć.
Mając ekologiczne podejście do matki Ziemi stwierdziłem że nie będę po śmierci zatruwał jej swym chemicznym truchełkiem, więc:
- zacząłem piec chlebek, masło ze śmietanki, warzyć piwko lub wybierać w sklepach te zdatne do picia, buduje wędzarnie z piecem chlebowym a jutro pierwsze gonienie duszka na tym że sprzęcie:
Niestety sklepowe destylaty są poza normami przyzwoitości.
No to już mnie postu nie wykasuje pewnie?
A mam angielskie podejście do humoru, proszę więc w przyszłości nie brać wszystkiego na poważnie.
kudlatytraktor
Regulamin forum
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
-
Autor tematu - Posty: 12
- Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem:) no dopóki psoty nie brakuje.....
- Ulubiony Alkohol: IPA i inne wysokie chmiele
- Podziękował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
-
- Ulubiony Alkohol: swój
- Podziękował: 94 razy
- Otrzymał podziękowanie: 97 razy
Re: kudlatytraktor
Akurat pod koniec września światła mamy prawie tyle samo. Faktycznie trochę zbyt wcześnie ale, te zmiany czasu z letniego na normalny, ta upragniona godzina trzynasta jest akurat w samo południe. Herbatka, niezależnie od tego kiedy spożywana, z wkładką smakuje wyśmienicie. Delektować się nią mogę jedynie wtedy, kiedy już w danym dniu jeździł nie będę.
Jak radzi Kolega kudlatytraktor, poważny to ja jedynie w trumnie będę. .....chyba będę.
Jak radzi Kolega kudlatytraktor, poważny to ja jedynie w trumnie będę. .....chyba będę.
-
-
- Ulubiony Alkohol: swój
- Podziękował: 94 razy
- Otrzymał podziękowanie: 97 razy
Nie "gniewoj sie" Kolego szanowany, ale jak przeczytałem Twój nick to od razu mi się przypomniał utwór - https://www.youtube.com/watch?v=KYhiY8sjF-8. Mam na ogół takie jakieś kudłate skojarzenia.
Faktycznie, od nowego to raczej "z musu" z dużej. Herbatka zaś, jako że tuż po 13-tej lichy procent zawiera, bo po mocniejszym przed nocą sponiewiera.
Właśnie kawę piję ale bez wzmacniacza. Z rana, nie nada.
Ćwicz sprzęt'a i opisuj wyniki.
Faktycznie, od nowego to raczej "z musu" z dużej. Herbatka zaś, jako że tuż po 13-tej lichy procent zawiera, bo po mocniejszym przed nocą sponiewiera.
Właśnie kawę piję ale bez wzmacniacza. Z rana, nie nada.
Ćwicz sprzęt'a i opisuj wyniki.
-
A ja nie gniewający się o takie i dałbym sobie szorty obciąć że było: "Witaj udlatytraktor".
Co do wyniku Wyszło mi z 43 - 44l piątka psoty poza skalą (chyba miarka źle wyskalowana).
Zapaszek lekko skarmelizowanego cukru.
Szczegóły wstawię może w inne miejsce z przemyśleniami i pytaniami.
No to pysznego dnia wszystkim. Bo u mnie za oknem.....
Co do czarnego ciągnika, zawsze chciałem takiego mieć....
Co do wyniku Wyszło mi z 43 - 44l piątka psoty poza skalą (chyba miarka źle wyskalowana).
Zapaszek lekko skarmelizowanego cukru.
Szczegóły wstawię może w inne miejsce z przemyśleniami i pytaniami.
No to pysznego dnia wszystkim. Bo u mnie za oknem.....
Co do czarnego ciągnika, zawsze chciałem takiego mieć....