Jestem początkującym psotnikiem, na razie tylko teoretycznym. Trafiłem tu z google, po wyszukiwaniu porad jak postępować gdy uraczą cię w knajpie lewym alkoholem, nie wiem dlaczego akurat google wskazało alkohole-domowe.com, ale bardzo się cieszę że tu jestem.
Pozdrowienia dla wszystkich!
smoq73 witam!
Regulamin forum
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
-
- Podziękował: 39 razy
- Otrzymał podziękowanie: 677 razy
- Kontakt:
Re: Witam
Witaj
i szybko pisz, co wyguglałeś na temat tej lewej wódy, bo mam podejrzenie, że w jednym z barów w moim mieście bezczelnie leją spirytus...
i szybko pisz, co wyguglałeś na temat tej lewej wódy, bo mam podejrzenie, że w jednym z barów w moim mieście bezczelnie leją spirytus...
www.destylatorymiedziane.pl
"Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją", "pracą w gorzelni" albo "dziadkiem bimbrownikiem"
"Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją", "pracą w gorzelni" albo "dziadkiem bimbrownikiem"
Re: Witam
Nic jeszcze, ale tak mnie wciągnęły alkohole domowe że na razie chwilowo zarzuciłem tamtą sprawe. Ostatnio 3 razy w dobrych knajpach dostałem lewuche, i to w takiej skandalicznej jakosci ze skandal. Będę operował nazwami - restauracja przy hotelu Campanile w Katowicach - wyborowa która to nie leżała obok normalnej wódki 180 za flaszke, Punkt 44 - Katowice Finka w podobnej cenie, aczkolwiek za 0,7 no i niestety moja ulubiona Panderoza, tam troche taniej. Szkoda gadac, po prostu nóż sie w kieszeni sam otwiera. Jestem na etapie wymyslania co by do swojej piwnicy wstawic, ale to założe osobny temat, musze się trochę wprowadzić w tematy psocenia, w każdym razie piwniczka na wina czekała i chyba doczeka się czegoś mocniejszego niż wina