syrop cukrowy - maksymalnie zagęszczony?
-
- Posty: 1498
- Rejestracja: środa, 7 sie 2013, 09:14
- Status Alkoholowy: Producent Wódek
- Lokalizacja: Podkarpackie
- Podziękował: 87 razy
- Otrzymał podziękowanie: 364 razy
Re: syrop cukrowy - maksymalnie zagęszczony?
Według krzywej rozpuszczalności dostępnej tutaj: http://www.scholaris.pl/resources/run/id/65858 w 1kg wody w 20 stopniach możesz rozpuścić 2kg cukru czyli według tego powinno Ci się udać, ale pierwsze rozpuść w ciepłej/gorącej wodzie, bo rozpuszczanie może długo potrwać.
-
- Posty: 1312
- Rejestracja: poniedziałek, 18 lis 2013, 11:10
- Krótko o sobie: hymm?? lubię wszystko co samemu zrobię.
Wkładam w to dużo serducha.
Staram się korzystać z życia pełnymi garściami i co chwilę
znajduję nowe hobby, zostają tylko te,
które sprawiają mi radochę. - Ulubiony Alkohol: wódki smakowe, wino wytrawne
- Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
- Lokalizacja: poznań
- Podziękował: 157 razy
- Otrzymał podziękowanie: 198 razy