Znaleziono 6 wyników
- wtorek, 25 kwie 2023, 17:33
- Forum: Sklepy, Sprzedawcy, Producenci...
- Temat: Akcja melasa
- Odpowiedzi: 507
- Odsłony: 111517
Re: Akcja melasa
1. Góral bagienny - 50 kg 2. christoph - 25kg 3. moszeusz - 25 kg 4. zwirek - 25 kg 5. Wer1 - 50 kg 6. Krychu35 - 50 kg 7. Alien844 - 25kg 8. Szlumf - 50kg 9. Czach- 50kg 10. Alkohole-domowe - 25kg 11. zask - 100kg 12 bilu -50kg 13. radius - 25 kg 14. Gigooo - 25 kg 15. dzozef -25 kg 16. KRWI - 50 k...
- niedziela, 12 lut 2023, 13:52
- Forum: Grzanie
- Temat: „Niskotemperaturowa grzałka patronowa” – czyli grzałka w dużym płaszczu.
- Odpowiedzi: 7
- Odsłony: 3308
Re: „Niskotemperaturowa grzałka patronowa” – czyli grzałka w dużym płaszczu.
Cześć :witam: Wbito mi małego ćwieka w mój projekt, ale potraktuje to jak mały przeciek w dachu (chciałoby się powiedzieć w płaszczu), który tego wymagał… - i dziękuję. @Szlumf – nie potrafię jeszcze tego określić (zbiornik + mieszadło), bo nie wiem jak szybko i czy w ogóle uda mi się zrealizować mo...
- piątek, 10 lut 2023, 00:27
- Temat: „Niskotemperaturowa grzałka patronowa” – czyli grzałka w dużym płaszczu.
Re: „Niskotemperaturowa grzałka patronowa” – czyli grzałka w dużym płaszczu.
Dziękuję @Szlumf :klaszcze: za poruszenie sprawy mieszadła bo faktycznie nie wiedziałem ile mam na nie miejsca między grzałkami. Zrobiłem rysunek rzutu z góry gara i rozmieściłem dwie grzałki jak najdalej od siebie, aby zobaczyć ile będzie miejsca pomiędzy nimi. Wyszło dokładnie 44mm. Gdyby płaszcze...
- czwartek, 9 lut 2023, 16:13
„Niskotemperaturowa grzałka patronowa” – czyli grzałka w dużym płaszczu.
Cześć :witam: Bezpieczne grzanie/odpęd gęstych wsadów: „grzałka patronowa” jak zrobić… – poniżej moje przemyślenia :scratch: i może poprawne obliczenia – długie to wyszło… – ale może ktoś z Was dotrwa do końca… Obawiam się, że inni już próbowali takiego rozwiązania i nie wyszło nic z tego. A porażką...
- sobota, 22 lut 2020, 21:46
- Forum: Download
- Temat: Kalkulator do prognozowania i obliczania wydajności: zacierów i nastawów wraz z dodatkami
- Odpowiedzi: 0
- Odsłony: 5206
Kalkulator do prognozowania i obliczania wydajności: zacierów i nastawów wraz z dodatkami
kalkulator destylera PoSiKaPa.zip Witam Może się przydać kalkulator, który stworzyłem doświadczając zacierania zbóż, fermentacji brzeczki i gotowania jej metodą Pot Still. Przyda się także użytkownikom kolumn półkowych. Często miałem wątpliwość, czy dobrze zatarłem zboże, sfermentowałem je i odebra...
- wtorek, 12 mar 2019, 20:36
- Forum: Śmietnik
- Temat: [Zlecę] Flansza z nierdzewki fi 145mm + wspawanie nypla 6/4"
- Odpowiedzi: 0
- Odsłony: 2363
[Zlecę] Flansza z nierdzewki fi 145mm + wspawanie nypla 6/4"
Witam forumowiczów. Szukam osoby, który mogłaby wykonać dla mnie dwie flansze z nierdzewki: jedną o średnicy 145mm z wewnętrzną średnicą 48,3mm, której mógłby przyspawać nypel nierdzewny 6/4" (DN40), drugą o średnicy 145mm z wewnętrzną średnicą 110mm. W obydwu flanszach 8 otworów 5mm. Grubość b...