Mistrz Janusz Gajos
http://www.youtube.com/watch?v=jy71COYKnc0
http://www.youtube.com/watch?v=absMzRUb ... re=related
Jak to za Cara bywało
http://www.youtube.com/watch?v=TON5a30Y ... re=related
Lecz nadmiar
http://www.youtube.com/watch?v=clv-L94x ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=g9VJ9UUr ... re=related
Na zdrowie
Odświeżam temat ,jak się to robić powinno :D
-
- Posty: 2739
- Rejestracja: czwartek, 10 lut 2011, 13:56
- Krótko o sobie: Parmezan, Ementaler i Roquefort, Duvel i Trappist - to moje nałogi.
- Ulubiony Alkohol: Im ciekawszy i starszy tym lepszy.
- Status Alkoholowy: Starszy Dziobomocznik
- Lokalizacja: PL
- Podziękował: 308 razy
- Otrzymał podziękowanie: 432 razy
- Kontakt:
Re: Odświeżam temat ,jak się to robić powinno :D
No tak. Jeden się trzęsie trochę, ale powiedz co jedzą ?
http://www.youtube.com/watch?v=clv-L94x ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=clv-L94x ... re=related
Zapraszam do mojego sklepu: https://alkohole-domowe.pl Pokolenie Silver jeszcze daje radę:)
-
Autor tematu - Posty: 17
- Rejestracja: piątek, 20 lip 2012, 22:32
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Re: Odświeżam temat ,jak się to robić powinno :D
Janie nie ma pojęcia co jedzą ,choć kiedyś pracowałem z 3 Rosjanami .Ich śniadanie ,obiad i kolacja to były ziemniaki i słonina lub podgardle .Mięso było duszone lub smażone ,ziemniaki gotowane .W sumie fajne to były chłopaki ,zawsze weseli ,zawsze pomocni i szczerze powiem pili bardzo rzadko
-
- Posty: 773
- Rejestracja: wtorek, 24 sie 2010, 22:25
- Krótko o sobie: Lubie psocić i przy okazji próbować, a najlepiej smakuje w święta kiedy delektujemy się naszymi wyrobami, i te wędzonki...
- Ulubiony Alkohol: Żubrówka
- Status Alkoholowy: Piwowar
- Lokalizacja: Jeweuropa czyli nowy trzeci swiat
- Podziękował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 33 razy
Re: Odświeżam temat ,jak się to robić powinno :D
Jesli ktoś myśli że jest wolnym człowiekiem, to oznacza że jest niewolnikiem!