Jako nowy forumowicz witam wszystkich. Na imię mam Dawid i jestem z Mazowieckiego. Dopiero zaczynam swoją przygodę z domowym alkoholem i chłonę duże ilości teorii , a obok tego powoli idzie praktyka. Nie mam jeszcze preferencji co do produkcji, dlatego zamierzam nieco poeksperymentować.
Pozdrawiam
Dawid_
Regulamin forum
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
-
- Podziękował: 196 razy
- Otrzymał podziękowanie: 139 razy
-
- Ulubiony Alkohol: Zależy od nastroju i dostępności.
- Status Alkoholowy: Winiarz
- Podziękował: 253 razy
- Otrzymał podziękowanie: 467 razy
Re: Dawid_
Witaj Dawid i następnym razem przeczytaj to co napisałeś, zanim naciśniesz "wyślij"
Chłoń wiedzę, a jakbyś miał wątpliwości, to pytaj.
Chłoń wiedzę, a jakbyś miał wątpliwości, to pytaj.
Ostatnio zmieniony niedziela, 8 paź 2023, 22:24 przez jakis1234, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam z opolskiego.