zimne palce
-
- Posty: 1032
- Rejestracja: czwartek, 25 wrz 2014, 17:30
- Ulubiony Alkohol: Czysta
- Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
- Lokalizacja: Naas
- Podziękował: 262 razy
- Otrzymał podziękowanie: 180 razy
Re: zimne palce
Zygmunt jestem przekonany że na zimnych palcach też można zrobić ekstra trunek. Do smakówek nadaję się chyba idealnie. A są tacy co na ZP robili spirytus neutralny wiec chyba jest tak jak piszę Drupi jak operator dobry to i trunek może być dobry a jak operator to i trunekZygmunt pisze:Najwięcej od gości...
-
- Posty: 2625
- Rejestracja: wtorek, 10 sty 2012, 11:32
- Krótko o sobie: kombinator - to przede wszystkim
- Ulubiony Alkohol: każdy zrobiony z sercem
- Status Alkoholowy: Specjalista ds. Wyrobu Alkoholu Domowego
- Lokalizacja: Rzeszów
- Podziękował: 50 razy
- Otrzymał podziękowanie: 665 razy
Re: zimne palce
Do smakówek nie ma lepszych systemów niż CM i klasyczny potstill . A co do spirytusu lux i neutralnego na zimnych palcach - aronia onegdaj uzyskiwał takowy bez problemu na ZP/CM, nawet napisał o tym temat na forum http://alkohole-domowe.com/forum/post101177.html
Fermentować, destylować, zalegalizować!
http://www.piwo.org/topic/13642-domowa-wytwornia-debowa/ - moje przygody z piwem.
http://www.piwo.org/topic/13642-domowa-wytwornia-debowa/ - moje przygody z piwem.