Mam to od niedawna ale sobie bardzo chwalę

herbata666 pisze:Też posiadam od jakiegoś czasu, głównie zależało mi na pomiarze ciśnienia, który działa dobrze (bardzo ładnie widać zalanie kolumny, o wiele wcześniej za nim się pokarze we wzierniku). (...)
P.S. jurek1978 wyobraź sobie sytuację, że masz bardzo wrażliwą/drażliwą żonę która słyszy każde "kliknięcie" i narzeka, że nie może spać, bo co chwilę coś naciskasz - i jaką wybierasz wtedy opcję: przyciski tradycyjne które przy naciśnięciu powodują frustrację(może lekką, ale zawsze) małżonki czy klawisze dotykowe?
niestety plików txt nie da się wrzucić na forum
herbata666 pisze:Denerwuje mnie tylko w nim, to automatyczne zalewanie na czas które jest pomyłką (przestrzegam przed tą funkcją nowych klientów). Można sobie powiedzieć, że prawnie odpowiada za to bolecki i jak kogoś pociągną do odpowiedzialności gdy zdarzy się wypadek (sterownik zaleje głowicę spirytus przeleje się przez odpowietrznik i poleci na kable - pożar murowany
aronia pisze:jozzek666 zadziałało zabezpieczenie na wypadek przekroczenia temperatur na czujniku z kega(może też pochodzić od czujnika chłodnicy). Aby przywrócić możliwość zmiany mocy w ustawieniach WYJŚCIE 1(Grzanie) musisz usunąć blokadę(TEMP), a żeby takie coś się nie powtórzyło to zmień wartość alarmu wysokiej temperatury dla czujnika, który to wywołał lub dostosuj pod własne parametry "doświadczalne".
Wróć do „Kontrola procesu destylacji”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości