Witam,
W psoceniu to jestem zielony jak wschodzące żyto (chociaż ono akurat jest czerwone na początku )Zrobiłem kilka nalewek ale to w mikro skali i to cala moja praktyka.
Jestem Tomek i prowadzę gospodarstwo rolne, a także jeżdżę trajką, a że na spotkaniach koledzy częstują różnymi smakołykami i to nie sklepowymi wiec postanowiłem dowiedzieć się co nieco w temacie i tak trafiłem na ów 4-um.
Skoro smakuje trunki kolegów to w zamian daję zagrychę bo lubię "grzebać" w mięsku oczywiście amatorsko.
Wystawiłem własna wędzarnię i teraz przy niej przesiaduję a że czasami trzeba gardło posmarować to tak mnie jakoś natchnęło aby coś samemu spsocić albo chociaż spróbować. Z kiełbaskami i szyneczkami daję radę to i w tej dziedzinie sobie poradzę.
Na razie tylko studiuję literaturę ....myślę że się to szybko zmieni.
Pozdrawiam, tim
LwG
tim
Regulamin forum
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy