Znaleziono 4 wyniki
- piątek, 3 mar 2023, 17:01
- Forum: Pierwsze Kroki
- Temat: Projekt kolumny aabratek do konsultacji.
- Odpowiedzi: 3
- Odsłony: 2662
Re: Projekt kolumny aabratek do konsultacji.
Miedź z tego względu że mam ją akurat prawie bezpłatnie (oczywiście ograniczone ilości, ale starczające na kolumnę). Spore koszty materiałów mi odpadają. Z racji braku rurki 8mm będzie 10mm. Do tego planuję kupić płytę grzewczą na 230V 2.6kW i formatkę stalową 400x400 o grubości 2-3mm aby zamontować...
- wtorek, 28 lut 2023, 20:50
- Forum: Pierwsze Kroki
- Temat: Projekt kolumny aabratek do konsultacji.
- Odpowiedzi: 3
- Odsłony: 2662
Projekt kolumny aabratek do konsultacji.
Witam, Zabrałem się za projektowanie kolumny aabratek z miedzi. Przeczesałem sporo postów i w miarę zdobywania informacji nakreśliłem wstępny rysunek kolumny. Byłbym wdzięczny za wszelkie komentarze czy to idzie w dobrym kierunku. Ndamienię że : 1) kolumna będzie wykonana z miedzi fi54mm, 2) skrapla...
- poniedziałek, 6 cze 2022, 20:04
- Forum: Przywitaj Się!
- Temat: Daito
- Odpowiedzi: 6
- Odsłony: 2006
Re: Daito
Cześć wszystkim, z racji tego że moje doświadczenie w tej dziedzinie jest bliskie zeru (kiedyś coś tam ojcu pomagałem ale to była samoróbka z kanki po mleku), postanowiłem się skupić na czymś prostym. Troszkę niedoszacowałem budżet (przyznaję się, bazowałem na ofertach "aledrogo"), opieraj...
- sobota, 4 cze 2022, 20:00
- Forum: Przywitaj Się!
- Temat: Daito
- Odpowiedzi: 6
- Odsłony: 2006
Daito
Witam forumowiczów, po rozczarowaniu jakie doświadczyłem przy degustacji "destylowanej wody do żelazka" od różnych "psotników", postanowiłem stawiać pierwsze kroki w "psoceniu". Każdy miał jakiś feler, mankament, żaden nie zaskoczył mnie walorami smakowymi jakie miałem ...