Wskaźnik zawartości alkoholu z termometremGłównymi elementami miernika są: probówka, pływak z odpowiednio naniesioną skalą od 0 do 95 % objętości alkoholu oraz termometr do badania temperatury cieczy, umieszczony na stałe wewnątrz pływaka. Urządzenia te skalowane są w temperaturze 20 - 21°C.
Cena: 11,99 zł
Tytuł: Problemy z wyświetlaniem "Alkoholi domowowych"!
Napisane: sobota, 25 wrz 2010, 11:26
Witam, ze względu na pewne komplikacje techniczne związane z transferem danych, proszę o cierpliwość przy korzystaniu z portalu oraz forum AD. Mam nadzieje, że lada dzień wszystko wróci do normalności, a póki co życzę udanych "psot".
______________________________________________________________________ Pozdrawiam Aga
Tytuł: Re: Problemy z wyświetlaniem "Alkoholi domowowych"!
Napisane: sobota, 25 wrz 2010, 12:11
Nie mam co psocić! Emotki też mnie olały. A strony mam białe. Wszystko jest do (no właśnie) dupy.
______________________________________________________________________ Nie oszczędzaj na specjalne okazje. Dziś jest ta specjalna! あなたが飲むしたい場合は、抵抗は無駄です。 Graf würdig der besten Honige.
Napisane: wtorek, 28 wrz 2010, 11:07
Witam Jestem tu nowy i powiem krótko i na temat... forum ok... ale chodzi jak wp. 20 lat TEMU !! Masakra... co chwila wywala błąd i białą stronę pokazuje... aby strona mi się wczytała muszę 3-4 razy odświeżać... masakra :/ dodam że złącze mam naprawdę szybki i nie jest to wina leżąca po mojej stronie
Napisane: wtorek, 28 wrz 2010, 13:03
dołączam się do narzekających - technicznie strona jest totalnie do dupy, wyskakuje tymczasowa niedostępność serwera, stronka bardzo wolno załapuje i wogóle mozolne jest korzystanie z niej, jedna z niewielu stron z ewidentnym przerostem treści nad formą, bo co do merytoryki i klimatu to jest prawdziwa perełka (graficznie też mi się podoba)
Napisane: piątek, 1 paź 2010, 17:19
Forum leży totalnie, ciągle tryb tekstowy & error 503, a dodatkowo teraz wyrzuca w sekcji "zobacz nowe posty" tekst "Nie masz uprawnień do używania wyszukiwarki." Może jakaś zrzutka i migracja na lepszy hosting?
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
Napisane: piątek, 1 paź 2010, 21:16
Stronka zamiera Nie da się tu ani czytać, ani pisać. Pozostaje
______________________________________________________________________ Nie oszczędzaj na specjalne okazje. Dziś jest ta specjalna! あなたが飲むしたい場合は、抵抗は無駄です。 Graf würdig der besten Honige.
Napisane: poniedziałek, 4 paź 2010, 07:06
Dzisiał "łazi" pięknie, ale.... klikając np. na "Zobacz nowe posty" czy "Zobacz swoje posty" wyskakuje komunikat: "Nie masz uprawnień do używania wyszukiwarki." mimo że jestem zalogowany. Dziwne. Czy to problem techniczny tymczasowy czy nastąpiły jakieś zmiany?
______________________________________________________________________ Pozdrawiam, Kerry omnia mea mecum porto
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości