Jakie zachodzą zmiany w gotowym wyrobie?
-
Autor tematu - Posty: 31
- Rejestracja: niedziela, 12 gru 2010, 14:08
- Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem:)
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Parę dni temu napsociłem trochę, rozrobiłem i rozlałem do butelek, w jednej było pół więc na niej było najlepiej widać: stoją w raczej chłodnym miejscu a na ściankach od wewnątrz widać krople- jakby się para skraplała czy coś takiego. Co to jest? kilka dni po rozrobieniu i rozlaniu w butelki łyknąłem kielicha i było zaskakująco dobre, niecały tydzień później jakiś taki kwaśny/gorzki smak (sam nie wiem jaki) ale 55% może i takie jest a może coś wcześniej zjadłem takiego że taki smak czułem, więc drugie pytanie. Czy po destylacji i rozrobieniu coś z tą psotą jeszcze się dzieje?