Kucyk w ofercie chemlandu jest wszystko tylko na niektóre rzeczy trzeba poczekać wczoraj dzwoniłem pytałem właśnie o kolbe 20L szklane kulki i kolumnę chromatograficzną która posłuży mi jako filtr extra sprawa i ceny są OK po rozmowie telefonicznej taką efertę mi przysłali na email tylko kolumne wezme z kranikiem Myślę że jest to chyba najlepszy i najtańszy dla Nas sklep jeśli chodzi o szkło
W zawiązku z rozmową telefoniczną podaję ceny na produkty:
Kolumna chromatograficzna fi 40, spiek G0, dł.- 1000mm – 80,00 zł netto/szt okres oczekiwania 2 tyg Perełki szklane fi 5mm op. 400gr 15,00zł netto okres oczekiwania 2 tyg Kolba płaskodenna poj. 20000ml szlif 40/45 210,00 zł netto dostępne będą około 15-marca
Pozdrawiam
______________________________________________________________________ polak nie wielbłąd...ale to już było i...
Ostatnio edytowano wtorek, 23 lut 2010, 14:01 przez baybronek, łącznie edytowano 1 raz
Rzeczywiście! Rozmawiałem przed chwilą z Panem Bogdanem Zawadzkim który objaśnił mi szczegóły. Dodatkowo zaprosił na targi które odbędą się 3, 4 i 5 marca w Warszawie abym osobiście mógł ocenić jakość szkła. Relację oczywiście zdam.
P.S. Jeśli taka kolba kosztuje 210+VAT to ja z miejsca łykam dwie!
______________________________________________________________________ أسامة بن لادن
Tytuł: Re: dobre ceny szkła + zaproszenie na targi bimbrownicze
Napisane: czwartek, 25 lut 2010, 09:40
Ja by z chęcią pojechał ale czasu brak ze Szczecina do Warszawy dwa dzionki by zeszło a i koszta były by niemałe to wolę wydać je w stargardzie w sklepie chmelandu Pozdrawiam i czekam na relacje z targów
______________________________________________________________________ polak nie wielbłąd...ale to już było i...
Tytuł: Re: dobre ceny szkła + zaproszenie na targi bimbrownicze
Napisane: czwartek, 4 mar 2010, 21:58
Byłem dziś na targach i nie do końca jestem zachwycony. Jednak mała powierzchnia wystawiennicza skutecznie redukuje możliwość prezentacji sprzętu, jak również ogranicza kontakt z przedstawicielami firm (ciągle ktoś się wtrąca w rozmowę o bimbrowaniu...). Odwiedziłem m.in. stoisko firmy ChemLand o kolbach której mówiliśmy wcześniej. Obejrzałem dokładnie te kolby: grube, solidne szkło, choć wiadomo - chińszczyzna. Widać po delikatnych wadach powierzchni, ze Simax to to nie jest, ale do naszych celów w 101% się nadaje. Będę zamawiał dwie 20.000ml. Dostałem ich katalog, w którym jest kilka ciekawych propozycji, szczególnie podobająmi się systemy mocowań: statywy, łapy... Rewelacyjnym okazał się Pan Bogdan Zawadzki, który poświęcił mi, wraz z wlaścicielem ChemLandu, sporo czasu na ciekawe prezentacje. Ogólnie fajnie, ale mało miejsca, ścisk, etc.
Załącznik:
ChemLand chłodnica.jpg
Załącznik:
ChemLand kolba.jpg
Załącznik:
ChemLand statywy.jpg
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Zaloguj się lub Zarejestruj! aby mieć możliwość oglądania załączników.
______________________________________________________________________ أسامة بن لادن
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości