Zacier z arbuza

Produkcja koniaku, brandy, śliwowicy, kalwadosu i innych nektarów które można uzyskać z owoców.

endi251l
50
Posty: 55
Rejestracja: sobota, 3 lut 2018, 19:26
Podziękował: 18 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Post autor: endi251l »

BartekBartek1 pisze:Witam. Już pracuje, że aż miło. Tylko nastaw zwiększył swoją objętość i dotyka prawie pokrywy choć zostawiłem w beczce 10cm miejsca.Teraz jest 12blg, więc sam sok miał około 8blg. Pozdrawiam Bartek :)

I co dalej wyszło z tego arbuza ??? warto to robić czy nie warto ???
Może ktoś jeszcze z forum robił z arbuza coś ???
Ciekawi mnie ten temat i chciałbym dowiedzieć się więcej co i jak zrobić
Jak będzie sezon na arbuzy tanie mam zamiar pobawić się w to ale nie wiem czy warto czy nie
Szkoda by było wywalić w kanał jak można by było zjeść :odlot:
koncentraty wina
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nastawy owocowe”