Ciekawe zjawisko
: środa, 15 maja 2019, 17:35
Witam, otworzyłem nastaw dziś, i zauważyłem coś co jeszcze nie widziałem do tej pory...
Pojawiają się białe plamki i znikają, robi się jakby "korzeń" i opada na dno...
Czy ktoś spotkał się z takim czymś lub może mi powiedzieć o co chodzi?
Dałem 50l do klarowania, ale nie wiem czy rzucać na gotowanie
(2 beczki, nie szczelne pokrywy, 32 kg cukru i drożdże pure)
Filmik
https://www.youtube.com/watch?v=khBLPeq ... e=youtu.be
Zdjęcie
Pojawiają się białe plamki i znikają, robi się jakby "korzeń" i opada na dno...
Czy ktoś spotkał się z takim czymś lub może mi powiedzieć o co chodzi?
Dałem 50l do klarowania, ale nie wiem czy rzucać na gotowanie
(2 beczki, nie szczelne pokrywy, 32 kg cukru i drożdże pure)
Filmik
https://www.youtube.com/watch?v=khBLPeq ... e=youtu.be
Zdjęcie