Strona 1 z 1

Enzym WLN4100

: środa, 17 kwie 2019, 12:09
autor: Mafiej
Witajcie.
Mam pytanie czy taki produkt "WLN4100 ULTRA-FERM " firmy White Labs nadaje się scukrzenia kukurydzy?
Tu jest odnośnik do strony niestety po angielsku.
https://www.morebeer.com/products/white ... 10-ml.html

Wrzucam z translatora dodatkowo.
Trochę źle tłumaczy....
Opis
Zmniejsza czas scukrzania, rozbijania skórek w niesłodowanych zbożach i tłumienia za pomocą jednego prostego produktu! Ultra-Ferm z White Labs do stężona ciekta amyloglukozydaza pochodząca z innego szczepu Aspergillus niger. Zmniejszający się o 75% do 80% hydrolizujący obecnie skrobiący, jak w przypadku metaforycznych, Ultra Zniszczony do hydrolizy do fermentacji glukozy ze wszystkich rodzajów skrobi UltraFerm WLN4100 stanowi doskonały dodatek do parzenia Brut IPA lub Szampan do piwa, eliminujący resztki cukru, co pozwala uzyskać profil suchego smaku, który jest znakienm stylu rozpoznawczego. Może być również stosowany w produkcji wysokoprocentowych produktów spożywczych, a także w piw lekkich lub diatetycznych.
Pozdrawiam.