Strona 7 z 7

Re: Cukier inwertowany – rozkład sacharozy na glukozę i fruktozę

: wtorek, 8 wrz 2020, 08:34
autor: patrzal
W jakim celu? Skoro forum jest o alkoholach głównie. Poza tym, jak dotąd to ani się nie przedstawiłeś w odpowiednim dziale kim jesteś i jakie masz zainteresowania, nie używasz żadnych argumentów, tylko rzucasz jakieś hasła i półsłówka. Niczego nie drążysz, przecież swoich opinii (których też w sumie nie przedstawiłeś) nie popierasz niczym, żadnymi wynikami, danymi, czymkolwiek.
Jak dla mnie, na razie zachowujesz się albo jak troll, albo jak spamer/copywriter/pozycjoner, który zaraz nam wrzuci linka (albo bezpośrednio, albo w swoim podpisie) do jakiegoś reklamowego szajsu.

Re: Cukier inwertowany – rozkład sacharozy na glukozę i fruktozę

: wtorek, 8 wrz 2020, 09:01
autor: tomurbanowicz
Chyba za dużo alkoholu we krwi.
O co Ci chodzi dokładnie? Pytałem, czy badaliście sprawę HMF - i jak widać nie i tyle w temacie. Nie muszę opisywać do czego jest mi to potrzebne i tak wcześniej, czy później znajdę odpowiedź na moje pytanie (nie, nie na tym forum). Z mojej strony tyle.

Re: Cukier inwertowany – rozkład sacharozy na glukozę i fruktozę

: wtorek, 8 wrz 2020, 15:11
autor: rastro
O czyżby to miał być ostatni post, bo kolega się obraził?