Mąka żytnie/pszenna pełny przemiał - domowa robota - pytanie
: niedziela, 10 sie 2014, 12:46
Witam miłośników domowego chleba.
Mam do Was pytanie, ponieważ od jakiegoś czasu "choruję" na porządny domowy młyn, ale niestety ceny takiego cuda są niebagatelne, pomyślałem że warto zapytać Was czy chcielibyście regularnie kupować mąkę (w cenach nieprzekraczających ceny sklepowe).
Posiadam dostęp do zbóż ekologicznych (żyto i pszenica).
Mieszkam w centrum Polski (okolice Bełchatowa/Radomska).
Będę wdzięczny za Wasze opinie czy moja propozycja ma rację powodzenia.
Pozdrawiam!
Emek8585
Mam do Was pytanie, ponieważ od jakiegoś czasu "choruję" na porządny domowy młyn, ale niestety ceny takiego cuda są niebagatelne, pomyślałem że warto zapytać Was czy chcielibyście regularnie kupować mąkę (w cenach nieprzekraczających ceny sklepowe).
Posiadam dostęp do zbóż ekologicznych (żyto i pszenica).
Mieszkam w centrum Polski (okolice Bełchatowa/Radomska).
Będę wdzięczny za Wasze opinie czy moja propozycja ma rację powodzenia.
Pozdrawiam!
Emek8585