Strona 1 z 1

Kraki

: środa, 17 maja 2017, 21:12
autor: Kraki
Cześć wszystkim,

Jestem początkujący, ale pierwsze psocenie mam już za sobą ^^ Zanim zabrałem się za temat, skakałem po necie ale najwięcej informacji znalazłem u was, interesowało mnie jak zacząć żeby się nie potruć i nie wywalić chaty w powietrze. W innym temacie napisze moje obserwacje i pytania z pierwszego gotowania na pewno dacie cenne rady :-)

Pozdrawiam
Piotr

Re: Kraki

: środa, 17 maja 2017, 21:38
autor: JanOkowita
Cześć :)

Re: Kraki

: środa, 17 maja 2017, 22:10
autor: Doody
Witam i powodzenia życzę :ok:

Re: Kraki

: czwartek, 18 maja 2017, 04:46
autor: CalypsoArtur
Witam, i pozdrawiam.

Tapnięte

Re: Kraki

: czwartek, 18 maja 2017, 08:07
autor: guru114
Witamy, jakim sprzętem dysponujesz?

Re: Kraki

: czwartek, 18 maja 2017, 18:07
autor: Kraki
Cześć, moja aparatura: keg o pojemności 30l, kolumna o długości 1200 mm fi 50,3 mm z 6 zimnymi palcami, jeden odstojnik, chłodnica wykonana z rurki fi 8 o dł. 4m, termometr na szczycie kolumny i w kotle, podgrzewane palnikiem gazowym (czego teraz żałuję bo jednak elektryczny bezpieczniejszy). Chwile temu dodałem post w dziale pierwsze kroki, z komentarzem z pierwszego gotowania i kilkoma pytaniami tam też opisałem sprzęt :)

Re: Kraki

: czwartek, 18 maja 2017, 21:01
autor: wladka
Fajnie że masz chęć zabawy ze swoim .
Wi :piwo: taj