Strona 6 z 6

Re: Śliwkowy konkurs degustacyjny 2018

: sobota, 1 gru 2018, 10:10
autor: JISKRA59
Sargas, tak przy okazji, jeżeli ta herbatka miała powyżej 40*C to z właściwości miodu został Ci tylko smak i zapach. Resztę walorów zabiłeś temperaturą ;).

Re: Śliwkowy konkurs degustacyjny 2018

: sobota, 1 gru 2018, 18:04
autor: sargas
Napój musi być gorący, żeby zrobił swoje natomiast miód dałem do smaku :)

Śliwkowy konkurs degustacyjny 2019

: wtorek, 20 sie 2019, 15:41
autor: psotamt
17 sierpnia zeszłego roku kolega radius otworzył ten temat, może wzorem roku ubiegłego warto byłoby zrobić kolejną jurorską degustację naszych wyrobów? Rok temu śliwowica mi nie wyszła i wiem jaki popełniłem błąd. Teraz chciałbym stanąć w szranki ze swym tegorocznym trunkiem, którego produkcję mam na ukończeniu. Znajdą się chętni do oceny by stworzyć szacowny organ Jury? Bo że producentów na forum jest wielu, to prawie pewne i niejeden z nas chciałby widzieć swój wyrób w konkursie.
Uważam, że zasad zmieniać nie ma potrzeby, bo rok temu sprawdziły się dobrze. Potrzebni tylko jurorzy.
To co, będzie edycja 2019?

Re: Śliwkowy konkurs degustacyjny 2018

: wtorek, 20 sie 2019, 16:27
autor: Doody
Myślę, że to dobry pomysł. Byłem jurorem w zaszłym roku, więc oddam funkcję nowym chętnym. Może w tym roku dla odmiany wystartuję ;)

Re: Śliwkowy konkurs degustacyjny 2018

: wtorek, 20 sie 2019, 19:56
autor: MalyJack
Dorzucam Papugę oczywiście.

Re: Śliwkowy konkurs degustacyjny 2018

: wtorek, 27 sie 2019, 07:20
autor: .Gacek
Coś cisza w temacie :scratch:
heeej radius co Ty na to???? :mrgreen:

Re: Śliwkowy konkurs degustacyjny 2018

: wtorek, 27 sie 2019, 08:09
autor: Doody
Spokojnie, jeszcze jest czas, węgierka jeszcze nie dojrzała ;) Ostatnio wszystko zakręciło się w okolicach października.

Re: Śliwkowy konkurs degustacyjny 2018

: wtorek, 27 sie 2019, 08:52
autor: Kamal
Doody, możesz być jurorem, i startować. Radius w tamtym roku, świetnie zadbał o kodowanie próbek :)
K.

Re: Śliwkowy konkurs degustacyjny 2018

: piątek, 30 sie 2019, 12:20
autor: sargas
Zgłaszam się na jurora :)