Minus fermentatora /wiadra/ i kega jest taki, że trzeba uważać na płyn w rurce w czasie przemieszczania pojemnika - cofa się do środka. Ja kegi trzymam w wiadrach budowlanych - łatwiej je przenosić.
[quote="arTii"][quote="rozrywek"]
A przy okazji - pojemnik do fermentacji to fermentor Fermentator, to człowiek który zajmuje się fermentacją
[quote="rozrywek"]
A karburator to gościu który wstrzykuje mieszankę do cylindra kosiarki Fermentator to chyba jednak właściwa nazwa
Ustało bulgotanie w rurce.
-
- Posty: 1265
- Rejestracja: czwartek, 19 lip 2018, 19:55
- Krótko o sobie: Blisko 50 lat na karku zobowiązuje do spożywania trunków o podobnym stężeniu ;)
- Ulubiony Alkohol: od jakiegoś czasu- mój własny :)
- Status Alkoholowy: Producent Domowy
- Lokalizacja: podkarpackie
- Podziękował: 61 razy
- Otrzymał podziękowanie: 154 razy
- Kontakt: