Rasko
Regulamin forum
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
Witam jestem tu nowy. Mam kilka pytań odnośnie Rumu który czeka do zalania do beczki dębowej i tu jest moje pytanie. Mam wino w beczkach z czerwonego winogrona, czarnej porzeczki półwytrawne 30l , nalewka czarnaporzeczka wytrawna na razie też 30l, i 20l wino półsłodkie że śliwki..moje pytanie jest takie czy Rum z melasy i cukru trzcinowego demarara mogę zalać beczke 20l po winie śliwkowym i czy to dobry pomysł by go nie zepsuć. Beczki są z Pawłowianki. Mam dwie z Baros 50l ale nie mam tyle rumu i tu jest problem. Dziękuje z góry za pomoc.