Cześć, uszanowanko dla wszystkich forumowiczów.
Na imię mam Kuba. W różnych okresach życia próbowałem robienia wina, robienia piwa, niedawno próbuje się z cydrem... No ale gdzieś tam zawsze marzyły się jakieś eksperymenty z destylacją.
Więc będę tu poszukiwał informacji mogących pomóc z cydrem/winkiem jabłkowym. A także może uda się coś wykombinować z destylacją
Po głowie chodzi mi naprawdę mała instalacja pot still.
Qbsu
Regulamin forum
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
-
online
- Posty: 630
- Rejestracja: poniedziałek, 19 lip 2021, 02:57
- Podziękował: 181 razy
- Otrzymał podziękowanie: 119 razy
Re: Qbsu
https://alkohole-domowe.com/forum/topic26037.html
ano właśnie..HeniekStarr pisze:Cześć Kubo!
Sam chcesz ten pot still poskładać, czy gotowy? Są różne fajne, w zależności od potrzeb. Na szybkowarze lub na kegu.
https://alkohole-domowe.com/forum/topic26037.html