Moja aparatura - pot still: prośba o rady

Wstępna obróbka zacierów i redestylacja z wykorzystaniem podstawowych metod kociołkowych.
Awatar użytkownika

rozrywek
4500
Posty: 4941
Rejestracja: niedziela, 25 kwie 2010, 09:02
Krótko o sobie: lubię cos sposocić, a potem to wypić( w doborowym towarzystwie)
Ulubiony Alkohol: Chivas Regal, dobra psotka, czasem mineralka gazowana
Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
Podziękował: 561 razy
Otrzymał podziękowanie: 848 razy

Post autor: rozrywek »

@modemik
Może pomyśl o nie przeróbce, a kompletnie nowym ps. Na keg50L.
Tylko od razu 50L, nie 30L.
Dlaczego?
Ponieważ wiele osób żałuje że ma keg 30, nie 50, a ci co mają 50L, żałują że nie mają 100L.

Przy winkach, oraz owocówkach, to jeszcze, bo tego nie ma aż tak wiele, ale przy cukrówce, to duży kocioł jest jak znalazł.
Raz a dobrze.
Kegi, wcale takie drogie nie są wbrew pozorom.
Przemyśl to.
Pozdrawiam Rw.
pędzę bo nigdzie mi się nie śpieszy............
koncentraty wina
ODPOWIEDZ

Wróć do „Destylacja i rektyfikacja metodą pot still”