Pracujesz w destylarni Jamesona 10 lat.
Stary ja do tej pory wiedziałbym wszystko o tym.
Pafciu rozumiem że nie pracujesz przy produkcji ale bym brał overtime kiedy się da i siedział przy tym w środku.
Opisz co ty masz za destylat i z czego.
To że masz winko ze sklepu już wiemy.
I cały sprzęt na czym to było robione i jak.
Whisky
Regulamin forum
Jeśli nie potrafisz odnaleźć odpowiedniego działu dla siebie utwórz tutaj nowy temat a my go umieścimy w odpowiednim forum.
Jeśli nie potrafisz odnaleźć odpowiedniego działu dla siebie utwórz tutaj nowy temat a my go umieścimy w odpowiednim forum.
-
- Posty: 4941
- Rejestracja: niedziela, 25 kwie 2010, 09:02
- Krótko o sobie: lubię cos sposocić, a potem to wypić( w doborowym towarzystwie)
- Ulubiony Alkohol: Chivas Regal, dobra psotka, czasem mineralka gazowana
- Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
- Podziękował: 561 razy
- Otrzymał podziękowanie: 848 razy