Saja, Wschód, Witam wszystkich!
Regulamin forum
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
-
Autor tematu - Posty: 0
- Krótko o sobie: tak jakoś już parenaście lat mechanikuję, szukam kłopotów i sposobów na nudę w życiu. Chociaż od kiedy mam synów to i nudy niewiele ale żeby wprawy w walce z nudą nie stracić wymyślam od czasu do czasu ciekawe pomysły na życie:)
- Ulubiony Alkohol: wódki czyste, psoty zaj.....ste
- Status Alkoholowy: Popijacz Okazyjny
- Podziękował: 5 razy
-
- Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem:)
- Ulubiony Alkohol: Wszystkie domowe
- Status Alkoholowy: Winiarz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
-
- Krótko o sobie: lubię cos sposocić, a potem to wypić( w doborowym towarzystwie)
- Ulubiony Alkohol: Chivas Regal, dobra psotka, czasem mineralka gazowana
- Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
- Podziękował: 561 razy
- Otrzymał podziękowanie: 846 razy
Re: Saja, Wschód, Witam wszystkich!
po to aby się uczyć? a ucz się pan do woli, nie wiedziałem że znasz takie kulturne słowa, dzień dobry, witam, blee, coś mi tu nie gra to nie twój styl brzydalu, koledzy pisać pomagali? dobra wystarczy nabijania, Sajo 300 rób projekta pod okiem fachowców ja zajmę sie kołowaniem materiału, a potem sposocimy coś migomatem (tigiem)ps: i nie chwal się zbytnio że jesteś z Ukrainy (wschód) bo obciach na całe forum. hihihihisaja300 pisze:Dzień Dobry, witam wszystkich, jestem tu wśród was po to by się uczyć
pędzę bo nigdzie mi się nie śpieszy............
W dodatku widzę tu braki w wykształceniu ogólnym: wschód to nie tylko Ukraina
Obciachu to właśnie sam sobie narobiłeś
Jak w Warszawie zainstaluje się prowincja i zgrywa wielkich ważniaków, czasem nawet udaje Warszawiaków to dopiero jest obciach
Moi Pradziadkowie, Dziadkowie i Matka urodzili się na Ukrainie; w pewnej części jestem też Ukraińcem i nie uważam tego za obciach a wręcz przeciwnie
Gdybym był moderatorem to byś dostał bana na co najmniej 3 miesiące ale, że nie jestem to delikatnie powiem, że zrobiłeś z siebie głupka i rasistę: marsz do Rydzyka
Я вітаю всіх, майже...
Winiarek
Oj, Rozrywek! Masz coś do Ukraińców?rozrywek pisze:...i nie chwal się zbytnio że jesteś z Ukrainy (wschód) bo obciach na całe forum. hihihihi
W dodatku widzę tu braki w wykształceniu ogólnym: wschód to nie tylko Ukraina
Obciachu to właśnie sam sobie narobiłeś
Jak w Warszawie zainstaluje się prowincja i zgrywa wielkich ważniaków, czasem nawet udaje Warszawiaków to dopiero jest obciach
Moi Pradziadkowie, Dziadkowie i Matka urodzili się na Ukrainie; w pewnej części jestem też Ukraińcem i nie uważam tego za obciach a wręcz przeciwnie
Gdybym był moderatorem to byś dostał bana na co najmniej 3 miesiące ale, że nie jestem to delikatnie powiem, że zrobiłeś z siebie głupka i rasistę: marsz do Rydzyka
Я вітаю всіх, майже...
Winiarek
-
- Krótko o sobie: lubię cos sposocić, a potem to wypić( w doborowym towarzystwie)
- Ulubiony Alkohol: Chivas Regal, dobra psotka, czasem mineralka gazowana
- Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
- Podziękował: 561 razy
- Otrzymał podziękowanie: 846 razy
kolego szanowny źle mnie oceniłeś, zbyt pochopnie, tego użytkownika znam osobiście od dziecka, on to rozumie, tego typu żarty stroimy sobie od zawsze, dodam że nawet dzwonił do mnie komentując dosyć zabawny post, nie nerwuj się, wiem że nie chciałeś źle po prostu nie jesteś zorientowany w temacie, co do Ukraińców to tym językiem władam dosyć biegle i nic do nich nie mam, pozdrawiam. Dodam że faktycznie na ogólnym forum nie powinienem pisać tego typu postów tylko na priwie.
pędzę bo nigdzie mi się nie śpieszy............