Halo Wrocław. Pomoc (przysługa) w destylacji

Technologia słodowania, zacieranie ziarna. Przepisy na zaciery ziemniaczane.

Autor tematu
mariuszmariusz88
1
Posty: 1
Rejestracja: poniedziałek, 12 sie 2019, 19:03

Post autor: mariuszmariusz88 »

Witam serdecznie

Jestem tu nowy. Destylacją się jeszcze nie zajmowałem. Jestem piwowarem domowym. Mam do przerobienia trochę słodu. Czy jest tu ktoś z Wrocławia kto jest w posiadaniu miedzianego sprzętu i chciałby przedestylować trochę zacieru? Oczywiście wszystko do dogadani jeżeli chodzi o rozliczenie się za usługę;) Możemy się wstępnie gdzieś spotkać we Wrocławiu i przy moim domowy piwku pogadać. Jak coś to priv ;)

pozdrawiam
promocja
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zaciery zbożowe i ziemniaczane”