Szczesciarz
Regulamin forum
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
-
Autor tematu - Posty: 0
- Rejestracja: niedziela, 12 maja 2019, 17:47
- Podziękował: 3 razy
Cześć! Jestem Oleg, mieszkam w Grodnie. Od dwóch lat pasjonuje mnie wytwarzanie domowych alkoholi. Najczęściej robię spirytus zbożowy na kolumnie rektyfikacyjnej grubości dwóch cali i wysokości dwóch metrów. Mam dwie dębowe beczki do leżakowania destylatów, 5 i 15 litrów. Robię różne nalewki, gorzkie i słodkie. Bardzo mi sie podoba żubrówka na żytnim spirytusie. Na Wasze forum zawitałem, bo szukam przepisu na słynną Polską Starkę.
Ostatnio zmieniony niedziela, 12 maja 2019, 19:23 przez radius, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Posty: 392
- Rejestracja: poniedziałek, 25 mar 2019, 07:58
- Status Alkoholowy: Drinker
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
-
- Posty: 2739
- Rejestracja: czwartek, 10 lut 2011, 13:56
- Krótko o sobie: Parmezan, Ementaler i Roquefort, Duvel i Trappist - to moje nałogi.
- Ulubiony Alkohol: Im ciekawszy i starszy tym lepszy.
- Status Alkoholowy: Starszy Dziobomocznik
- Lokalizacja: PL
- Podziękował: 308 razy
- Otrzymał podziękowanie: 432 razy
- Kontakt: