Technologia słodowania, zacieranie ziarna. Przepisy na zaciery ziemniaczane.

Autor tematu
Gabrielll
20
Posty: 26
Rejestracja: wtorek, 10 lip 2018, 15:34
Załączniki
Słód jęczmienny - co dalej?

Postautor: Gabrielll » środa, 22 sie 2018, 08:33

Witam,

Czy można zatrzeć jakąś fajną flaszkę z poniższych składników? zostały mi po piwie :) poza poniższym, mam jeszcze z 5 kg słodu różnej mieszanki :) Prośba o wskazówki.

Słód CZEKOLADOWY JASNY Viking Malt 1kg
Słód KARMELOWY 300 Viking Malt 1kg piwo
Słód PILZEŃSKI Viking Malt 5kg


alembiki
Rabaty dla użytkowników forum AD w sklepie po podaniu loginu z forum!

Wróć do „Zaciery zbożowe i ziemniaczane”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość